Кога да се откажем от смарт часовниците и да заложим на класиката?

Кога да се откажем от смарт часовниците и да заложим на класиката?

Гала Димова | 30. 9. 2019

Смарт часовниците все по-често изпъкват на китките на носителите си. Предпочитани са заради функциите им, но има места, където не е подходящо да се носят.

Има безброй производители на смарт часовници и от гледна точка на дизайн и функции стават все по-добри. Обикновените часовници нямат имейл и няма върнат разговор, но ще покажат на всички присъстващи, че по-важни са хората в помещението, а не тези в интернет. 

Работната среща се превръща в кошмар

На работни срещи смарт часовниците не са най-подходящият избор. Ще Ви разсейват и има опасност срещата дасе превърне в провал, а самият им вид не е делови.

Да се посветиш на търговския си партньор обаче не означава да останете без часовник на китката. Господата със сигурност ще оценят Timex Originals или Tommy Hilfiger Dustin, а дамите - Michael Kors Slim Runway или Armani Classic.

На романтична среща времето не е важно

На романтична среща с половинката или на разходка в парка със сигурност нямате нужда от смарт часовници. Не оставяйте досадните нотификации да нарушават интимните Ви моменти.

Вземете си все пак някакъв класически модел часовник, който има също така и естетическа функция. Правилно избраният часовник ще Ви придаде и самочувствие. Господата могат да изберат Armani Renato или Festina Retro, а дамите - Daniel Wellington Classic или Festina Ceramic.

За театър изберете само най-доброто

Ако се готвите да отидете на кино или театър, забравете зa смарт часовниците. Съсредоточете се върху изкуството. За какво иначе сте там?

Отново можете да си вземете класически часовник, но следвайте етикета и аутфита. Господата могат да изпробват Hugo Boss Tradition или Hugo Boss Supernova, а дамите Guess Grace или Michael Kors Parker.

Когато сме с приятели

Може би си казвате, че в бара, кръчмата или на парти можете да си вземете смарт часовник. Грешите! Хората, които са решили да прекарат вечерта с Вас, са намерили време да бъдат с Вас. Бъдете и Вие с тях!

Можете да си вземете обаче класически часовник - идеално нещо изразително, с което ще се отличавате в тълпата. Господата ще бъдат заинтригувани от Diesel Mr. Daddy 2.0 или Tommy Hilfiger Decker. Дамите мога да изпробват Marc Jacobs Peeker или Guess Lady Frontier.

На излет

На планински преход или рафтинг например смарт часовниците няма да Ви помогнат особено. От една страна няма да Ви издържи батерията, а от друга повечето функции на смарт часовниците изобщо не Ви трябват в природата. А ако знаете за всеки пропуснат разговор, само ще развалите преживяването.

Спрете се на най-устойчивите часовници, когат сте в планински условия: G-SHOCK от Casiо за господата и Casio BABY-G за дамите.

Как стоят нещата с останалите събития? Винаги имайте предвид къде отивате и колко важни за Вас са хората, с които сте. Смарт часовниците, както и смарт телефоните отнемат от времето Ви и ви разсейват.

Търся
Търся
up