Най-атрактивните подаръци за мъже

Най-атрактивните подаръци за мъже

Търсите перфектния коледен подарък за мъж, който да не се налага да се връщате? Искате ли да зарадвате вашия партньор, член на семейството или приятел? Изберете нещо по-различно от обикновено и си позволете да бъдете вдъхновени. ще ви дадем добър съвет. Имате избор от няколко изключителни възможности. Каква е първата? Подарете му мъжки ръчен часовник. Няма “по-мъжки” подарък. Въпреки това, първо трябва да помислите за това какъв тип човек се отнася. Какви са неговите интереси и какво му харесва?


Мъжки часовници

 

 


Часовниците на американския моден дизайнер Майкъл Корс са перфектният аксесоар за всеки мъж, който се опитва да впечатли и се грижи за своя стил. Елегантният аналогов часовник на Michael Kors Lexington със стоманена верижка и кръгъл циферблат е точното украшение както за социални събития, така и за обикновени дейности.

Или може би търсите спортен мъжки часовник с несравнимо швейцарско качество? Festina Chronograph идеално ще допълни ежедневното колоездене. Те са стилни и водоустойчиви мъжки часовници, които определено няма да се повредят от лек дъжд, но за гмуркане на по-голяма дълбочина не са подходящи.

За комбинация от издръжливост и елегантност, изберете мъжки часовник Casio Edifice. Те имат широк циферблат и надежден кварцов механизъм. Освен това, японската точност е световно известна.

Ако желаете да подарите на любимия си модерен аналогов часовник със стоманена верижка и отличителен син циферблат, вземете мъжкия часовник Tommy Hilfiger Trent.

Друга добра възможност е например приятен мъжки аромат.


Мъжки парфюми

 

 

Пикантните аромати на Hugo Boss, с оттенък на цитруси, са много популярни сред мъжете. Подходящи са за мъже от всички възрасти, така че определено не може да сбъркате. Може да подарите на любимия си мъжка тоалетна вода Hugo Boss The Scent или мистичната есенция Hugo Boss No.1.

Ако искате нещо по-изтънчено в духа на лукса, ориентирайте се към аромат, който сякаш е създаден за висшето общество. Към такъв, който придава увереност. Опитайте 

Тоалетна вода Versace Eros, кръстена на сина на богинята на любовта Афродита е с искрящ гръцки заряд. Има свойството да задълбочи желанието и перфектно да допълни всички изследователи и любители на мистериите. Тяхната жажда за знания ще бъде засилена и волята за постигане на високи цели ще стане неразрушима.


Козметика за мъже

 

 


Добавете подходящ козметичен продукт към вашия подарък. Продуктите от гамата на Wella Professionals често биват хвалени заради изключителните си качества. Можете да намерите сред тях шампоани, балсами, но също и козметика за коса за възстановяване на естествения цвят или тоник, който работи срещу нейната прекомерна загуба. За мъжете, които искат безупречна прическа, можете да купите моделираща паста за създаване на перфектен стил. А ако вашият близък се притеснява за оредяването на косата си, вземете му серум L'Oréal Professionnel.

Изборът е изцяло ваш. Не се колебайте дълго.


Търся
Търся
up