10-те най-привлекателни мъжки часовници G-Shock

 • СПИСАНИЕ
 • 10-те най-привлекателни мъжки часовници G-Shock

10-те най-привлекателни мъжки часовници G-Shock

"В добро и лошо" си обещават не само младоженците пред олтара. Ако се заслушате внимателно, ще чуете същата клетва да прошепва всеки спортен часовник G-Shock. Едни от малкото часовници, които са създадени и могат да издържат в екстремни условия.

G-Shock се нарича известната колекция, която се произвежда вече 35 години от популярната японска компания Casio. Първият модел е създаден заради огромното търсене в световен мащаб за гарантирано издръжливи часовници и вече надмина всички останали спортни часовници на пазара. Той има живот на батерията 10 години, гордее се с водоустойчивост 10 бара (100 метра) и издържа на падане върху бетон от 10 метра! Последният параметър бе проверен от конструкторите, хвърлящи 200 броя от тези часовници от прозореца на 3-тия етаж…

Това ясно доказва, че G-Shock надеждно издържат на всякакви силни удари, падане, а дори и вибрации (което е полезно, когато се работи често с пневматична бормашина или друг силно разтърсващи инструмент). Поради тяхната издръжливост те все още са най-продаваните спортни часовници в света. Че възхищението е заслужено,ни напомня Casio G-Shock DW-5600-1 (наследник на гореспоменатия първи модел), който на 12 декември 2017 влезе в Книгата за рекордите на Гинес за това, че е оцелял от прегазване с камион с тегло 24.97 тона!

ЗА КОЙ СА СЪЗДАДЕНИ?

Тези часовници са подготвени за екстремни условия. Благодарение на това,без колебание се ползват от планински спасители, пожарникари, полицаи, военни и астронавти. Всеки активен спортист, който прекарва по-голямата част от свободното си време в дивата природа, ще се влюби. И в допълнение към големия брой полезни функции, също така се гордеят с много весели цветове и при носене в града ще се чувствате чудесно. 

Още в началото на новото хилядолетие, тази колекция се похвали с невероятните 200 модела!

БЕЗСМЪРТНИ ЧАСОВНИЦИ? ДА!

Циферблатите са изцяло цифрови или комбинирани (цифрови и аналогови), захранвани от двугодишна батерия. Техният корпус е съставен от общо 10 пласта от висококачествена пластмаса и стомана, а дисплеят е защитен от втвърден минерален плъзгач. За пълната безопасност на часовника също допринася факта, че той е подвижен и също така е капсулиран в мека полиуретанова пяна, за да устои на шока при удар.
А какво да кажем за водата? Дори няма да стигне до него! Разбира се, всеки модел има отлична водоустойчивост до 200 м (благодарение на която работи под вода). Когато всички тези фактори се съберат, няма нищо, което да ги застраши.

Собствениците на часовници G-Shock се радват на огромното количество специални функции (хронометър, аларма, световен часовник, осветление, луминесценция, термометър и т.н.), а последните ъпгрейди включват атомно време, слънчево зареждане, синхронизация с до 6 световни времена, компас, висотомер или GPS.

ТОП 10 МЪЖКИ МОДЕЛИ

 1. Casio G-Shock GA-710-1A2
 2. Casio G-Shock GA-100-1A1
 3. Casio G-Shock GA-120-1A
 4. Casio G-Shock GA-110GB-1A
 5. Casio G-Shock GA-110LN-8A

 1. Casio G-Shock GA-700DE-2A
 2. Casio G-Shock GA-100B-7A
 3. Casio G-Shock GA-100DE-2A
 4. Casio G-Shock GW-M5610BB-1
 5. Casio G-Shock GA-110LN-3A

ДАМСКИТЕ BABY-G

С течение на времето се оказа, че не само мъжете се нуждаят от "безсмъртен часовник" ... Половите стереотипи бавно, но сигурно се променят, а жените искат все повече от живота, не само да сменят пелени, да готвят и чистят. Ето защо Casio през 1991 г. предложи на пазара колекцията Baby-G за всички спортни дами. За разлика от мъжкия G-Shock, те са разбира се по-малки и по-цветни. Така че всяка авантюристка може да си осигури истински надежден приятел по своя вкус.

 1. Casio BABY-G BA-110CA-4A
 2. Casio BABY-G BG-6903-3
 3. Casio BABY-G BA-120KT-7A
 4. Casio BABY-G BGA-130-4B

Етикети

Препоръчани статии